SCS Software zvou za Pyreneje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SCS Software zvou za Pyreneje

SCS Software zvou za Pyreneje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 7. 2020 13:04
Reklama

Připravované DLC s populárními státy Pyrenejského poloostrova dorazí do Euro Truck Simulator 2 již brzy. Alespoň to naznačují blogové příspěvky, kterými autoři ze studia SCS Software vnadí své fanoušky a příznivce. V tom posledním prostřednictvím řady screenshotů přibližují architekturu a přírodu této části Evropy.

Překrásné a divoké Španělsko a Portugalsko přivítají kamioňáky v malebných vesnicích s hliněnými domy postavenými z regionálního jílu, půvabném venkově s řadou menších pohoří, posetém historickou architekturou a dalších charakteristických prvků odlišujících region od ostatních, již zpracovaných částí světadílu. 

SCS Software zvou za Pyreneje
i Zdroj: Hrej.cz

Ze screenshotů doslova dýchá jižanská pohoda a temperament, Euro Truck Simulator 2: Iberia ostatně bude jednou z těch pohodlnějších a bezpečnějších možností, jak se v letošním roce alespoň virtuálně podívat za hranice. Datum vydání se dozvíme snad již brzy.

SCS Software zvou za Pyreneje
i Zdroj: Hrej.cz

Dnes mimochodem vychází rozsáhlá aktualizace American Truck Simulator, která výrazně přestavuje Las Vegas, přináší řadu nových silnic a přináší nový systém ambientní okluze i design virtuálního navigačního systému Route Advisor. Zároveň se připravuje na vydání nového DLC Idaho, které vychází ve čtvrtek 16. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama