Halo Infinite odhalilo svůj boxart
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Infinite odhalilo svůj boxart

Halo Infinite odhalilo svůj boxart

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 7. 2020 08:08 2
Reklama

Už jen pár hodin nás dělí od startu napjatě očekávaného streamu Xbox Games Showcase. Ten má v prvé řadě přinést podrobnější představení pokračování sci-fi ságy Halo s podtitulem Infinite, a autoři fanoušky vnadí i nově zveřejněným boxartem.

Ten ukazuje legendárního Master Chiefa na povrchu jednoho z poničených (nebo rekonstruovaných) prstenců Halo. Na pozadí lze vidět jak tradiční forerunnerské stavby, tak dříve odhalené prostředí a architektonické prvky. Nejdůležitější je ale ten fakt, že se ve vizoru Master Chiefovy helmy odráží zatím nespecifikovaný jedinec rasy Jiralhanae (brutes), což dále potvrzuje spekulace o návratu jedné z nejoblíbenějších nepřátelských ras. Už déle se hovoří o tom, že se proti nám vedle Cortaniných Created postaví i modernizovaná verze frakce Banished.

Halo Infinite odhalilo svůj boxart
i Zdroj: Hrej.cz

Halo Infinite vyvíjí studio 343 Industries, míří jako launchový titul na Xbox Series X, vyjde ale i na PC a Xbox One. Má představovat malý reboot téměř dvacetileté série, čekáme tak například ještě větší odklon k otevřenému prostředí. Zároveň by se však mohly vrátit některé prvky původní trilogie, především milovaní parazité Flood.

Samotný art v mnohém připomíná první díl s podtitulem Combat Evolved a všímají si toho i uživatelé sociálních sítí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama