Obsidian představil DLC pro Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsidian představil DLC pro Outer Worlds

Obsidian představil DLC pro Outer Worlds

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 7. 2020 09:58
Reklama

Studio Obsidian Entertainment naposledy doručilo velmi povedené RPG The Outer Worlds, které se zařadilo mezi nejlepší tituly loňského roku. Je tedy přirozené, že se snaží dát hráčům důvod pro další návštěvu kolonie Halcyon. Tím důvodem je DLC Peril on Gorgon.

V něm hráči navštíví asteroid Gorgon, kde se vyrábí nechvalně proslulá droga Adrena-Time. Společnost Spacer’s Choice však oficiálně nechce mít s děním v obří drogové varně nic společného, popírá své zapojení do jakýchkoliv aktivit, jež se zde odehrávají. Turisty dokonce odrazuje od návštěvy. Asi už sami tušíte, že zde něco nehraje.

Skutečnost, že jde o separátní planetu, nicméně neznamená, že by se její přítomnost nepromítla do dění ve zbytku kolonie. Autoři se nechali slyšet, že pro ně bylo velmi těžké naroubovat čerstvé dobrodružství na kostru základního příběhu. Nakonec se ale vše povedlo. Narážky na asteroid nebo třeba na zmíněnou návykovou látku tedy hráči uslyší už během průchodu základní hrou.

K tomu vývojáři připravil nové zbraně, brnění, navíc zvýšili maximální možnou úroveň na 33. K dispozici budou také nové perky a skilly. DLC vychází 9. září na Xbox One, PS4 a PC. Hráči jej mohou koupit samostatně, případně skrze expansion pass, s nímž získají nárok na další chystané rozšíření - Murder on Eridanos.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama