Halo zřejmě nabídne F2P multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo zřejmě nabídne F2P multiplayer

Halo zřejmě nabídne F2P multiplayer

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 7. 2020 09:41
Reklama

Irský prodejce hraček Smyths Toys možná omylem potvrdil, že připravovaná sci-fi střílečka Halo Infinite nabídne možnost free-to-play hry pro více hráčů. V popisu produktu to zmiňuje vedle podpory 120 snímků za sekundu a velmi krátkých načítacích obrazovek na Xbox Series X.

Taková varianta přitom zní poměrně pravděpodobně. Podobný krok by totiž perfektně seděl do plánů Microsoftu, který chce z Halo Infinite udělat spíše platformu připravenou na vydávání dalšího obsahu, než klasické pokračování. Informaci dále potvrdilo několik insiderů v čele s notoricky známým zdrojem Klobrille. Obrázek od té doby pochopitelně z webu Smyths zmizel, redaktor serveru IGN jej ale stihl zvěčnit.

Halo zřejmě nabídne F2P multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz

Ten navíc tvrdí, že zmíněných 120 FPS je cílem menších multiplayerových režimů Arena, přičemž klasická kampaň poběží v 60 snímcích za sekundu. Multiplayer má dále obsahovat formy Battle Passu a nové možnosti customizace.

Bezplatný multiplayer by mohl ke značce Halo přilákat další hráče. Navíc jde o velmi logický krok v době, kdy se free-to-play battle royale tituly perou o každého zájemce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama