Spidey skutečně míří do PS verzí Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spidey skutečně míří do PS verzí Avengers

Spidey skutečně míří do PS verzí Avengers

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 8. 2020 07:40
Reklama

Včerejší spekulace se potvrdila. I přes velmi hlasité protesty “únikového” webu Bashed.com, který se dušoval, že je informace nepřesná a zastaralá, přišla společnost Crystal Dynamics s oficiální zprávou. Spider-Man se objeví v PlayStation 4 a PlayStation 5 verzích Marvel’s Avengers.

Stejně jako jeho lučištnický kolega Hawkeye rozšíří řady superhrdinů později po vydání. U Spider-Mana se konkrétně hovoří o začátku příštího roku. Majitelé hry jej dostanou úplně bezplatně.

Autoři hovoří o tom, že by měl i tento virtuální pavoučí muž disponovat plnými možnostmi plynoucími z jeho schopností. Vedle několika talentových stromů se tak dočkáme klasického plynulého přesunu mezi akrobatickým pohybem a elegantním bojem. Ve hře zároveň využije řadu vylepšení, které mu přináší spolupráce s Hankem Pymem a Stark Industries.

Základním kostýmem bude jeden z těch nejklasičtějších, z pera Steva Ditka a Johna Romita Sr.. K dispozici ale bude řada dalších. Vzhledem k designu se nejspíše bude jednat o Petera Parkera.

Stále není jasné, jestli jde jen o dočasnou, nebo trvalou exkluzivitu. Vzhledem k licenčním poměrům v Sony je ale možné, že se Spideyho hráči na jiných platformách prostě nedočkají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama