Night City Wire přinesl nové ukázky CP 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Night City Wire přinesl nové ukázky CP 2077

Night City Wire přinesl nové ukázky CP 2077

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

10. 8. 2020 18:10 1
Reklama

Druhé vysílání Night City Wire nabídlo hráčům detailní pohled do zákulisí akčních soubojů. Přenos se mimo komplexní prezentace zbraňového arzenálu a metod porcování nepřátel věnoval i odlišným přístupům k hratelnosti v závislosti na zvoleném původu hrdiny.

Vývojáři po vzoru dřívějších ukázek znovu zdůrazňují význam a důsledky počátečního volby životní cesty hlavního protagonisty. Následky učiněného rozhodnutí máme dle jejich slov pociťovat napříč celou hrou, přičemž hlavní ovlivnění hratelnosti proběhne skrze přidané dialogové možnosti. 

V překladu to tak znamená, že zatímco Corporate coby příslušník movitější společnosti dokáže lépe odhadnout styl smýšlení místní smetánky, Street Kid, o jehož výchovu se zasloužila v prvé řadě ulice, v podobné situaci spíše uplatní zkušenosti kontaktu s okrajovými živly společnosti.

Další samostatná ukázka ze hry byla věnována seznámení s variabilitou a šíří typů obsažených zbraní. V průběhu videa se tak naskytne možnost spatřit krvavý, současně však elegantní tanec bleskových čepelí mantis, neomylnou a smrtící přesnost řízených projektilů nebo možnost termokatany proniknout oponenty jako pomyslný nůž máslem.

Ukázku zbraní následně uzavírá krátký pohled do možností jejich vylepšení. Došlo tak ke zmínění, že vzhled a funkce konkrétních kousků hráčovy výbavy bude možné pozměnit užitím odlišných fyzických součástech, kdežto změny statistik budou primárně odvozeny od přidaných softwarových vylepšení. V neposlední řadě přichází i zmínka o skutečnosti, že určité legendární zbraně a vybavení bude možné získat pouze skrze těžká příběhová rozhodnutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama