Factorio opouští na Steamu early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Factorio opouští na Steamu early access

Factorio opouští na Steamu early access

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 8. 2020 14:25 1
Reklama

Factorio, populární budovatelská strategie českého studia Wube Software, dnešním dnem přechází na Steamu do plné verze. Po 4 letech v programu předběžného přístupu a 8,5 letech od počátku vývoje se tak vývojáři zdárně dostávají do pomyslného cíle své dosavadní cesty.

Úspěšné vydání verze 1.0 bylo spolu se srdečnými poděkováními směrem ke komunitě oslaveno i zveřejněním nového traileru, jenž ve 45 vteřinách reflektuje dosavadní příběh vývoje hry. Příjemným bonusem pro letité fanoušky je současně možnost opětovně uzřít i původní trailer, a sice v jeho revitalizované a modernější podobě s využitím stávající verze hry. 

Navzdory oficiálnímu vydání je samotnými autory zmiňováno, že většina důležitých změn hratelnosti byla do hry začleněna již v dřívějších updatech. Aby však komunitu po letech čekání nezklamali, rozhodli se zástupci studia vedle oprav menších chybek a přidání nových vizuálních efektů zahrnout mezi novinky i drobné překvapení v podobě Spidertrona – řiditelného robopavouka s možností dálkového ovládání. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama