Phoenix Point dostane nové DLC tento měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Phoenix Point dostane nové DLC tento měsíc

Phoenix Point dostane nové DLC tento měsíc

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 8. 2020 09:33 6
Reklama

Phoenix Point, loňský titul, jenž byl pro svou blízkou podobnost opakovaně označován za vyzyvatele série X-Com, má tento měsíc obdržet nové příběhové DLC. Na základě dříve uvolněné roadmapy, je Legacy of the Ancients druhým z celkového počtu pěti plánovaných dodatků.

Konkrétní datum vydání není dosud známo, avšak příspěvek jednoho z vývojářů Snapshot Games na oficiálním fóru hry prozrazuje, že by se tak mělo stát již v průběhu následujícího týdne. Jeho návazný text posléze rozvádí, že upřesnění data vydání bude doprovozeno i o zveřejnění nového traileru.

Obsahová náplň chystaného DLC sestává především z možnosti odhalit některá z mnohých tajemství Antediluvianů  tajuplné civilizace, jejíž počátek sahá dalece před první krůčky samotného lidstva. Aby však odkrývání tajů nebylo dětsky snadné, bude naše cesta souběžně brázděna i četnými potyčkami, a to jak se zcela novými typy nepřátel, tak i konfrontací jiné verze těch stávajících. Pomocnou ruku v cestě za poznáním by pak měla poskytnou i širší nabídka zbraní, která oproti dřívějšku dozná navýšení o šestici nových kousků. Cena DLC byla stanovena na 10 euro, tedy přibližně 260 korun českých.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama