Akce TWS: Troy využilo 7,5 milionu hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce TWS: Troy využilo 7,5 milionu hráčů

Akce TWS: Troy využilo 7,5 milionu hráčů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 8. 2020 13:00 15
Reklama

V průběhu čtvrtečního dne dostali uživatelé Epic Game Storu po následujících 24 hodin zcela unikátní příležitost, a sice bezplatně si aktivovat kopii Total War Saga: Troy přímo v den vydání. Jak ukazují nově zveřejněné statistiky, nabídka mezi hráči rezonovala více než silně.

Množství hráčů, kteří se v uvedeném časovém rozpětí rozhodli pro sebe hru uzmout, přesáhlo neuvěřitelných 7,5 milionu. Sami vývojáři z Creative Assembly slovy Roba Bartholomewa uvádí, že dosažený úspěch dalece předčil veškerá jimi držená očekávání. Autoři posléze věnovali vlídná slova i samotnému Epicu, kterému poděkovali za zprostředkování celé akce a také za příležitost seznámit se značkou Total War při jejím 20. výročí širší hráčské publikum.

Přestože možnost bezplatné cesty do bájné Troji již vzala v tuto chvíli své, hra je pro všechny uživatele obchodu Epic Game Store i nadále dostupná, a sice za 50 euro, tedy přibližně 1300 českých korun. Uživatelé zbylých služeb se příležitosti hru zakoupit dočkají až za 12 měsíců, po jejich uplynutí vyprší dříve oznámená časová exkluzivita. Na toto konto se již dříve autoři vyslovili, že proběhnuvší akce představuje pouze jednorázovou záležitost, jež se stejně jako exkluzivita pro Epic nebude do budoucna opakovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama