Staňte se králem bezdomovců v Hobo: TL
i Zdroj: Perun Creative
Novinka Staňte se králem bezdomovců v Hobo: TL

Staňte se králem bezdomovců v Hobo: TL

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 8. 2020 07:49
Reklama

Tuzemský nezávislý titul Hobo: Tough Life dostává zatím největší aktualizaci. Tým Perun Creative přináší takzvaný Narrative Update, který původně čistě survival RPG obohacuje o příběhovou část. Ten ukazuje pražské ulice jako místo sváru a boje frakcí žebráků a bezdomovců, které může sjednotit jen skutečný král.

S tím je spojeno více než 200 nových úkolů, které mezi sebou provazují jednotlivé znepřátelené frakce. Pro hráče je klíčové získat přízeň ostatních bezdomovců, tedy voličů, a uspět v novém herním mechanismu - volbách. I v nouzi zřejmě funguje magie demokracie.

S aktualizací ale souvisí i přepracování některých základních herních prvků. Například došlo k výraznému redesignu dialogů s NPC, které by měly dávat větší smysl a svým principem být méně frustrující. Autoři také doladili notoricky známou minihru, která by měla být o něco méně krkolomná. Zvláštní novinkou je pak levelování NPC. Zatímco dříve jste s pořádně vylepšenou postavou šikanovali každého žebráka v okolí, nově budou i nepřátelé růst a zlepšovat své schopnosti.

Dále došlo k řadě dalších menších vylepšení nebo opravě bugů. Kompletní changelog najdete v oficiálním příspěvku na Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama