Guild Wars 2 slaví 8 let od vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guild Wars 2 slaví 8 let od vydání

Guild Wars 2 slaví 8 let od vydání

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 8. 2020 08:57
Reklama

Zdá se to být neuvěřitelné, ale unikátní MMORPG z fantasy světa Tyria od amerických vývojářů ze studia ArenaNet tento měsíc slaví 8 let od svého vydání. Za tu dobu hra prošla řadou změn a dočkala se dvou expanzí. Tým z ArenaNet se chystá k této příležitosti rozdávat řadu odměn, především pak skiny pro zbraně a zbroje.

Od roku 2015 je původní jádro hry k dispozici zcela zdarma. Stačí se zaregistrovat, stáhnout klienta a pustit se do průzkumu Tyrie bez nutnosti jediného zaplacení. Tentýž rok vyšla první expanze Heart of Thorns přidávající nové povolání Revenant, válečníka v těžké zbroji čerpající sílu z dávno zesnulých legendárních postav. Herní svět byl rozšířen o oblast velké a členité džungle. Přibyly také raidy, nový PvP mód Stronghold a mastery systém dále rozšiřující možnosti vývoje hráčovy postavy. Další expanze Path of Fire přišla v roce 2017 a přinesla řadu změn včetně mountů, tj. nejrůznějších tvorů, na kterých lze jezdit. Nadále se prohloubil systém vývoje postav a opět rozšířil herní svět o novou oblast. Mezi těmito dvěma expanzemi ještě vycházely větší aktualizace, tzv. Living World Seasons zaměřeny na příběh a přidávající do hry různá vylepšení.

Komunita Guild Wars 2 je stále velmi aktivní a vývojáři se ukončit vývoj rozhodně nechystají. Uvidíme, jestli se v blízké době třeba dočkáme třetí expanze. Na 25. srpna je plánován oficiální stream. 

Autorem textu je Aleš Adam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama