Observer předvádí vizuál Redux verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Observer předvádí vizuál Redux verze

Observer předvádí vizuál Redux verze

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 8. 2020 10:28
Reklama

Přibližně čtyři měsíce je známo, že populární hororový titul polského studia Bloober Team zamíří i na konzole nové generace. Autoři se v kontextu chystaného remasteru zmínili, že System Redux nemá za cíl přinést inovaci pouze ve smyslu začlenění nových grafických pozlátek, nýbrž i skrze rozšíření příběhu původní hry. Jaké konkrétní grafické změny nová verze přinese, předvádí nové video.

Ihned patrným a pravděpodobně i nejcitelnějším zásahem do podoby původní hry je kompletně přepracovaný systém nasvětlení scény. Ten vedle umocnění tíživé atmosféry zastává nově i roli užitečné berličky, skrze níž mohou vývojáři hráči elegantně napovědět, do jakých lokalit se vydat, a zároveň tak zajistit, aby se vlastní nepozorností neochudil o část příběhu.

Další neméně podstatnou novinkou je vylepšená podoba vybraných částicových efektů, jako je kouř, mlha nebo déšť. Vyšší výpočetní výkon nové konzolové generace rovněž umožní využití 4K textur, nebo také od píky předělaných modelů postav. Rozsah úprav, kterého se herní charaktery dočkají, má podle popisu vývojářů čítat drobnosti od vzhledu očí až po citelnější zásahy v podobě nových animací.

Datum vydání Observer System Redux nebylo prozatím konkretizováno. Verze pro PS5 a Xbox Series X bychom se však měli dočkat někdy v průběhu posledního čtvrtletí letošního roku. PC verze prozatím nebyla oznámena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama