Oznámen Black Myth: Wukong
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen Black Myth: Wukong

Oznámen Black Myth: Wukong

Martin Synek

Martin Synek

21. 8. 2020 12:35 7
Reklama

Her na motivy Opičího krále či Cesty na západ jsme tu již několik měli. Namátkou například výbornou záležitost Unruly Heroes pro Nintendo Switch nebo třeba Enslaved pro minulou generaci konzolí. Jde stále o výbornou látku ke zpracování, čehož si jistě byli vědomi i v čínském studiu Game Science.

Včera se totiž objevila jejich novinka Black Myth: Wukong, která již svým názvem odkazuje na bájného opičího mistra bojových umění. Půjde o pořádně akční RPG, ne nepodobné souls hrám, kde je cílem hry v kůži Wukonga zdolat nepřátelské jednotky. Oznámení hry doprovází třinácti minutové video, kde je možné vidět vše podstatné v běhu.

Graficky velmi zdařilá hra funguje na Unreal Engine 4 a budete-li si dostatečně všímat i okolních částicových efektů, dáte mi za pravdu. Souboje s nepřáteli vypadají plynule a stejně na tom jsou i jednotlivé pohyby Wukonga či jeho nepřátel. K tomu je nutné připočítat i transformace, kdy vaše postava získává speciální dovednosti, které jsou jen třešničkou na pomyslném dortu.

Dle prvních záběrů je jisté, že nás čeká minimálně velmi zajímavá hra, která nejen dobře vypadá, ale nabídně i fungující soubojový systém či strom dovedností. Hru by měly přivítat konzole nové generace a také hráči na PC. Konkrétní datum vydání prozatím není stanoveno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama