Příští rok vyjde remake strategie Pharaoh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští rok vyjde remake strategie Pharaoh

Příští rok vyjde remake strategie Pharaoh

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 8. 2020 19:10 1
Reklama

Pamětníci jistě s láskou vzpomínají na Pharaoh, budovatelskou strategii z přelomu tisíciletí, v níž se jim do rukou dostala jedna z nejmocnějších civilizací naší historie. Velmi brzy se do výstavby pustíme znova. Titul z roku 1999 totiž obdrží remake.

Na něm pracuje francouzské studio Triskell Interactive pod dohledem vydavatele Dotemu. Pharaoh: A New Era nás nechá položit základy vlastního města jen kousek od břehů Nilu. Dojde na výstavbu ikonických monumentů starověkého Egypta, kámen po kameni porostou pyramidy, chrámy a mauzolea. V případě potřeby bude také nutné vyřešit ekonomickou krizi nebo nájezdy zlořádů.

Hra nabídne 4K rozlišení a upravené rozhraní, procesem modernizace ale prošly také vybrané herní mechanismy. V kampani čeká přes padesát misí, dostupný bude samozřejmě také režim volné výstavby. Autoři slíbili i editor misí a map. Sami jsou přesvědčeni, že lze v remaku ztratit minimálně sto hodin.

Nezapomnělo se ani na rozšíření z roku 2000 - Cleopatra: Queen of the Nile. To bude od prvního dne součástí remaku. Hra míří pravděpodobně pouze na PC, již nyní lze nahlédnout do karty na Steamu. Vyjít by měla v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama