Serious Sam 4 umožní řídit bojového mecha
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Serious Sam 4 umožní řídit bojového mecha

Serious Sam 4 umožní řídit bojového mecha

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 8. 2020 08:35
Reklama

Série Serious Sam se pravděpodobně neřadí na seznam titulů, u nichž hráči očekávají vážnou a seriózní akci. Jakkoliv byla však odlehčenost starších dílů výrazná, dá se s klidem říci, že bledne ve srovnání s tím, co nabídla ukázka čtvrtého dílu v rámci Future Games Show.

Urputné cesty za vymýcením mimozemské invaze z povrchu zemského totiž tentokrát zavítají Sama do krajin jeho činy dosud nepolíbených, a sice (ne)živoucího srdce církevního státu Vatikánu. Prohlídku uliček tohoto veskrze posvátného místa však zažijete z poměrně netradiční perspektivy, poněvadž hru nově oživí i přítomnost ovladatelného papamobilu. Narozdíl od jeho skutečné předlohy se však nejedná o maličký ceremoniální vůz hlavy katolické církve, nýbrž o mnohametrového mecha s výzbrojí menší armády.

Ovladatelnost i vzhled smrtícího stroje na první pohled vyvolává vzpomínky na zástupce mechů ze série MechWarrior. Při delším pozorování je však více než zřejmé, že jde o podobnost čistě kosmetickou, neboť hra si i nadále zachovává svou silně arkádovou hratelnost a příklon ke zběsilé akci. 

Otěže ve videu zachycené kovové bestie budete moci převzít již 24. září, kdy hra vychází na PC. Verzí pro PlayStation 4 a Xbox One se pak dočkáme v následujícím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama