Další PS5 event má údajně nastat v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další PS5 event má údajně nastat v září

Další PS5 event má údajně nastat v září

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 8. 2020 12:55 2
Reklama

Známý insider Dusk Golem, též vystupující pod přezdívkou AestheticGamer, se podělil o novou zprávu v souvislosti s PlayStationem 5. Ve svém příspěvku na Twitteru uvádí, že další akce Sony má být uskutečněna již v polovině září.

Vzhledem k blížícímu se termínu vydání PS5, a tedy i nutnosti včasného oznámení data vydání, lze předpokládat, že realizace dalšího PS5 eventu je spíše blíže než dále. Blízkému termínu uspořádání akce by koneckonců nasvědčovaly i dřívější spekulace, že obě nové konzole dorazí v průběhu listopadu. Z nedávné doby lze rovněž vzpomenout na

Nad rámec velkého oznámení okolo PS5 dále Dusk Golem informoval o některých zajímavých detailech z připravovaných titulů. Dozvídáme se tak třeba informaci, že vývoj remaku Resident Evil 4 údajně provází blíže neupřesněné problémy nebo také zprávu, že spekulovaný Silent Hill je i nadále ve vývoji.

Dusk Golem dse dále podělil o informaci, že horizont následujících dvou týdnů přinese nové oznámení v souvislosti se značkou Shenmue, přičemž dodává, že se nejedná o odhalení regulérního čtvrtého dílu. Obsáhlé sdělení nakonec uzavírá zmínkou o Monster Hunter Switch, který má být údajně poháněn technologií RE Engine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama