DLC Doom Eternal bude standalone rozšířením
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC Doom Eternal bude standalone rozšířením

DLC Doom Eternal bude standalone rozšířením

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 8. 2020 11:55 2
Reklama

Akce Opening Night Live přinesla v rámci čtvrtečního vysílání další pohled na podobu prvního DLC pro Doom Eternal s názvem The Ancient Gods, Part One. V návaznosti na interview s výkonným producentem Martym Strattonem přispěchal poté server PCGamesN s oznámením, že chystané rozšíření nebude ke svému spuštění vyžadovat základní hru.

Marty Stratton uvádí, že hlavním důvodem k tomuto rozhodnutí byl především záměr zpřístupnit nový obsah co možná nejširšímu publiku hráčů. V návaznosti na nové oznámení došlo ústy game directora Huga Martina rovněž na upřesnění, že rozsah nového obsahu má přesahovat standard, který si s pojmem DLC běžně spojujeme. Obě kapitoly posléze připodobňuje k dvoudílnému filmu, který má být ve své finální podobě stejně grandiózní a velkolepý jako původní hra.

První část dvoudílné série DLC The Ancient Gods dorazí již 20. října letošního roku. Co se druhé kapitoly týče, ta by vzhledem ke svému začlenění v Year One Passu měla dorazit nejpozději koncem března příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama