Scavengers řádí v gameplay ukázce
i Zdroj: Improbable
Scavengers Novinka Scavengers řádí v gameplay ukázce

Scavengers řádí v gameplay ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 9. 2020 10:30

O free-to-play PvPvE střílečce Scavengers jsme poprvé psali dva roky nazpět. Prvotina malého studia Midwinter Entertainment se zatím snažila upoutat pozornost líbivými filmečky, z nichž bylo těžké si představit, jak vlastně bude hra vypadat v praxi. Čerstvá gameplay ukázka mnohé napovídá.

Reklama

Na první pohled má hra zřejmě vše, co by úspěšná free-to-play akce měla mít. Časté přestřelky s konkurenčními týmy, pestrobarevné zbraně, agresivní faunu, souboje s bossy a strašidelnými emzáky. To vše ve zmrzlém světě, v němž může aktéry každou chvíli překvapit smrtící sněhová bouře.

 

 

Pokud jste dostali chuť novinku vyzkoušet, máte možnost zapojit se do zatěžkávací zkoušky, která bude předcházet uzavřenému beta testu, jenž je naplánován na závěr letošního roku. V první polovině příštího roku pak chtějí autoři hru překlopit do předběžného přístupu.

Test odstartuje 18. září na Steamu. Zájemci však musí nejprve navštívit oficiální stránky, kde je potřeba zadat mailovou adresu, na níž autoři pošlou Steam klíč. Vývojáři zdůrazňují, že by se dobrovolníci měli připravit na chyby a problémy s výkonem. Kvůli jejich odhalení se ostatně test koná. Očekává se také zpětná vazba.

Studio také potvrdilo, že se Scavengers objeví i na konzolích, PC verze má ale přednost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama