Ride 4 navštíví i příští generaci konzolí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ride 4 navštíví i příští generaci konzolí

Ride 4 navštíví i příští generaci konzolí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 9. 2020 12:25
Reklama

V květnu představený pokračovatel motocyklové série Ride zamíří vedle PC, Xbox One a PS4 i na novou generaci konzolí. O oznámení se postaral trailer, který mimo jiné prezentuje i vizuální vylepšení, které next-gen verze nabídne. Hra má na obě konzole dorazit v lednu příštího roku.

V případě systémů od Microsoftu bude hra při vlastnění Xbox One verze automaticky povýšena na vylepšenou verzi pro Xbox Series X skrze bezplatný systém Smart Delivery. U PlayStationu, kde obdobná funkce prozatím absentuje, bude hráčům na PS4 nabídnuta časově omezená možnost hru bezplatně získat i pro PS5, a to až do 30. dubna 2021. Součástí zmíněného přenosu bude i zachování všech dosud zakoupených DLC.

Přidaný výkon obou novogeneračních systémů má u Ride 4 zajistit rozlišení až do 4K a plynulý běh ve stabilních 60 snímcích za sekundu. Jak je tomu již u podobných oznámení zvykem, autoři dále prohlašují, že majitelé silnějších systémů dostanou mimo jiné i příležitost okusit navýšenou úroveň detailů, lepší shadery i textury.

S ohledem na PS5 pak v rámci PlayStation Blogu navíc tvůrci zmínili, že hra využije haptické odezvy ovladače DualSense a rychlejšího načítání a vykreslování prostředí díky přidanému SSD. Dodatečnou pozornost zasluhuje i informace, že PS5 umožní tvůrcům i navýšení současně jedoucích závodníků na celkový počet z 12 na 20 jezdců, a to jak offline, tak online režimech. Podpora vyššího počtu jezdců byla potvrzena i pro Xbox Series X.

Verze pro současné konzole a PC vychází 8. října letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama