Sledujte záběry z gangsterky Fallen Aces
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z gangsterky Fallen Aces

Sledujte záběry z gangsterky Fallen Aces

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2020 12:43
Reklama

Na online akci Realms Deep se představila také komiksově laděná střílečka Fallen Aces. Vydavatelství New Blood Interactive si po šílených akcích typu Dusk, Amid Evil nebo Ultrakill řadí do portfolia titul, který alespoň na první pohled stojí nohama na zemi.

Rozpohybovaný komiks odvypráví příběh skupiny A.C.E.S., ochránců Switchblade City. Ti bohužel někoho pořádně naštvali, jeden za druhým totiž odcházejí na onen svět. Asi už tušíte, že je osud města pouze ve vašich rukou.

Sympaticky stylizovaná akce přinese tři epizody spolu s desítkami nelineárních úrovní. Padouchy lze konfrontovat napřímo a hezky nahlas, nebo potichu ze zálohy. Obě možnosti lze samozřejmě dle libosti kombinovat. Jako zbraň poslouží tvrdé pěsti, ocelová trubka, dobový Thompson ale také třeba zrovna projíždějící auto, pod jehož kola může gauner spadnout. Snad vám pak někdo dosvědčí, že šlo o „nehodu”.

Ručně malované cutscény podtrhne mafiánský žargon, na dabingu si autoři údajně také nechali záležet. Na pozadí pak dotvoří atmosféru orchestrální soundtrack.

Hra bude podle všeho k dispozici pouze na Steamu, kde jsou už nyní zmíněny hardwarové nároky. Z nich vyplývá, že si Fallen Aces mohou vychutnat i majitelé starších strojů. O dalších platformách zatím autoři nemluvili, neznáme ani konkrétní datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama