Vyšlo první placené DLC pro Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo první placené DLC pro Outer Worlds

Vyšlo první placené DLC pro Outer Worlds

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 9. 2020 12:48
Reklama

Dohráli jste The Outer Worlds? Máte chuť ještě jednou navštívit kolonii Halcyon? Právě nastal ten správný čas. Vychází totiž DLC s podtitulem Peril on Gorgon. Takže rychle sežeňte starou posádku a nažhavte motory vesmírné kocábky. Letíme prozkoumat jeden zapomenutý asteroid.

Jednou provždy je potřeba vyřešit ošklivý problém celé kolonie - oblibu v nelegální droze Adrena-Time. K její výrobě údajně dochází na výše zmíněném asteroidu, do celé záležitosti je navíc zřejmě namočená společnost Spacer’s Choice. Oficiálně se však tváří, že o ničem neví.

DLC vás zaměstná na 8 až 10 hodin, přinese nové postavy, prostředí a zmutované zlořády. Vývojáři připravili také další smrtící zbraně, které jsou evidentně stejně bláznivé, jako nástroje z původní hry. Dojde také na unikátní perky. Hráči na maximální možné úrovni mohu s přídavkem získat pár levelů navíc. Obsah dokresluje čerstvý trailer.

Peril on Gorgon je první ze dvou placených DLC. Druhé chtějí vývojáři odbavit až v průběhu příštího roku. The Outer Worlds jsou k dispozici na platformách PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama