Larian komentují co-op Baldur's Gate 3
i Zdroj: Larian Studios
Novinka Larian komentují co-op Baldur's Gate 3

Larian komentují co-op Baldur's Gate 3

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 9. 2020 12:35
Reklama

Nejnovější vývojářský deník Larian Studios přináší detaily o multiplayerové části Baldurs Gate 3. V porovnání s předchozím počinem studia, Divinity Original Sin 2, má novodobý návrat do Baldurovy brány rozšířit stávající koncept o vylepšený dialogový systém v režimu kooperace.

Nad rámec osvědčeného mechanismu ze série Divinity, kdy mohli hráči naslouchat rozhovorům zbylých účastníků, představuje Baldurs Gate 3 nově i funkci kolektivního hlasování o volbě konkrétních dialogových možností. Autoři v této souvislosti bryskně upozorňují, že se jedná o prvek ryze informativního rázu, přičemž tedy platí, že finální rozhodnutí zůstává stále pouze na hráči, který dialog původně inicioval.

Ve smyslu užití je pak plánováno, že mechanismus bude mimo standardní režim kooperace uplatněn i při streamování na Twitchi, a sice za pomoci hlasování diváckého osazenstva. Podobně jako u kooperace živých hráčů i zde má platit, že výsledek reprezentovaný jako souhrn procentuálních hodnot bude streamera pouze informovat o názoru diváků.

Baldurs Gate 3 vstoupí na PC do režimu předběžného přístupu 30. září. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama