Remedy rozdávají svoji prvotinu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy rozdávají svoji prvotinu zdarma

Remedy rozdávají svoji prvotinu zdarma

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 9. 2020 15:20 1
Reklama

Za účelem oslavy 25. výročí Remedy Entertainment se zástupci studia rozhodli hráčům darovat svůj úplně první titul Death Rally. Hra je dostupná ve Steam verzi, přičemž nebudete-li otálet, můžete si ji ve vaší knihovně ponechat již nadobro.

Ačkoli by se podle nepříliš lichotivého vzezření titulu mohlo zdát, že modernímu hráči již nemá moc co nabídnout, opak může být pravdou. Kombinace chaotické akce, rychlých aut a možnosti svůj vůz volně upravovat a vyzbrojovat hře zajistily na Steamu více než přívětivé hodnocení 90 %. Pravda, recenzí, které se o tento úspěch zasloužily, je spíše pomálu, každopádně fanoušci her, jako je Destruction derby nebo ještě známějšího Carmageddonu, by hře určitě měli dát šanci.

Pakliže vás výčet herních prvků ani níže přiložená ukázka dosud nepřesvědčily, pak možná vaši vůli zlomí alespoň fakt, že hra podporuje mimo singleplayeru i multiplayer, a to až pro 4 hráče. V případě zájmu tedy zamiřte přímo na Steam a hru zde v seznamu nabízených titulů jednoduše aktivujte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama