Tvůrce Stardew Valley o budoucnosti značky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce Stardew Valley o budoucnosti značky

Tvůrce Stardew Valley o budoucnosti značky

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 9. 2020 13:15
Reklama

Navzdory tomu, že uběhlo již více než čtyři a půl roku od uvedení Stardew Valley na operační systémy Windows, oznámení plnohodnotného druhého dílu jsme se prozatím nedočkali. Poněvadž si však vývojářský tým v čele s Ericem Baronem plně uvědomuje zájem, které potenciální pokračování u hráčů budí, rozhodl se toto téma více rozvést v jednom ze svých rozhovorů.

V současné době neexistuje nic, co lze označit jako Stardew Valley 2. Ačkoli o konkrétní budoucnosti Stardew Valley definitivně rozhodnu až v moment, kdy bude vydání updatu 1.5 úspěšně za námi, již nyní se přikláním k názoru, že tímto dodatkem cesta Stardew Valley pravděpodobně neskončí," uvedl Barone v rozhovoru se serverem Game Informer. Tvůrce hry současně dodal, že z jeho aktuální pozice, kdy se věnuje vícero projektům v jednu chvíli, je relativně obtížné usuzovat, kam se značka Stardew Valley do budoucna posune. Možnost druhého dílu však zcela nevyloučil.

„Miluju Stardew Valley, stejně jako bezmezně zbožňuju jeho svět a bohaté universum. Jak jsem již řekl před chvílí, update 1.5 rozhodně nevnímám jako definitivní konec naší cesty, díky čemuž by mne nikterak nepřekvapilo, kdyby se do budoucna objevila ještě novější verze, nebo dokonce i ohlášení Stardew Valley 2. Kdo ví, kam nás nakonec budoucnost vlastně zanese," uzavřel Barone svou rozpravu.

Další projekty, na které autor hry v rámci svého povídání odkazoval, jsou prozatím obestřena řadou tajemstvím. Barone se již dříve vyslovil, že momentálně pracuje na dvou singleplayerových titulech, z čehož oba mají využívat top-down pohledu a pixel-artové grafiky. U jednoho z nich současně dodal, že ačkoli jde o hru situovanou do universa Stardew Valley, jejím primárním záběrem nebude farmaření. Vzhledem ke stylu Boronova vyjadřování a zjevné absenci bližších detailů je však očividné, že oba projekty čeká ještě dlouhá cesta.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama