Disintegration přijde o multiplayerovou část
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Disintegration přijde o multiplayerovou část

Disintegration přijde o multiplayerovou část

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 9. 2020 14:25
Reklama

Multiplayerová akce Disintegration, která se svého vydání dočkala v červenci letošního roku, přijde o svou multiplayerovou složku. O zprávě během včejšího dne informovali zástupci studií Private Division a V1 Interactive.

Vývojáři společně se zástupci vydavatelského domu avizují, že celý průběh nastane v několika fázích, přičemž jejich posloupnost kroků vyvrcholí 17. listopadu definitivním odstraněním multiplayeru ze všech dostupných verzí. Celý proces oficiálně odstartoval již včerejším dnem, kdy došlo k odstranění integrovaného herního obchodu.

Důvodem k odstavení serverů a odebrání online funkcí je podle oficiálního vyjádření studia především málo početná komunita hráčů znemožňující plnohodnotné využití multiplayerové části. Pro představu, podle údajů Steam Charts tvořil maximální počet souběžně hrajících hráčů pouhopouhých 27 osob za posledních 30 dní. Pakliže by vás zajímala vůbec nejvyšší dosažená hodnota, ta pak nepřekročila ani 600 hráčů. Ostatně silný nedostatek hráčů a s tím spojená nemožnost zapojení se do hry byla i jednou z hlavních výtek naší recenze.

V návaznosti na prohlášení o vyjmutí multiplayerové komponenty se pochopitelně nabízí otázka, zda se nastalé změny dotknou i single-playerové části. V tomto kontextu studio však poznamenává, že příběhová kampaň, jež podobně jako hra více hráčů kombinuje žánry RTS a FPS, zůstane i nadále plně hratelná. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama