Minecraft Dungeons obdrží další DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft Dungeons obdrží další DLC

Minecraft Dungeons obdrží další DLC

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 10. 2020 13:00
Reklama

Diablovka Minecraft Dungeons už svým věrným hráčům nabídla spoustu dodatečného obsahu. V červenci šlo o DLC Jungle Awakens, v září pak přišla zima s Creeping Winter. Vývojáři ale ještě neřekli poslední slovo.

Na prosinec si totiž přichystali další DLC, tentokrát půjde o Howling Peaks. Jak už samotný název napovídá, je čas připravit si cepíny a další běžné vybavení pro horolezce. Během štrádování po horách hráči narazí na nové potvory, odvážlivce bude vyhlížet i dosud neviděný boss – Tempest Golem.

Detaily k dalšímu DLC se patrně objeví už brzy. V prosinci zároveň dojde na bezplatný update, s nímž se do hry dostane cross-play. Hráči se tedy mohou setkat s kamarády nehledě na preferovanou platformu.

V přípravě je také update nazvaný Apocalypse Plus, jenž hru obohatí o další úrovně obtížnosti. Nejvyšší úroveň je nyní sedmička, která ve spojení s režimem Apocalypse evidentně jen tak někomu nestačila. S updatem si už zřejmě nikdo nebude stěžovat, že je hra příliš lehká. Minecraft Dungeons lze pořídit na platformách PC, Xbox One, PlayStation 4 a na Switchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama