Wasteland 3 dozná zkrácení načítání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wasteland 3 dozná zkrácení načítání

Wasteland 3 dozná zkrácení načítání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 10. 2020 05:30
Reklama

Problematika dlouhých časů provází nemalé množství her. Veskrze pozitivní zážitek, jenž by jinak dokázal přikovat hráče k obrazovce, se tak následkem častých předělů nicnedělání může stát relativně úmorný až otravný. Své by o tomto nešvaru nakonec měli co říci i autoři Wasteland 3, jejichž dítko se tímto problémem rovněž pyšnilo, a bohužel stále pyšní. Aby však tomuto problému vývojáři utržili přítrž, rozhodli se vydat patch, jenž situaci výrazně vylepší.

Patch s označením 1.1.2, jenž byl autory z InExile posměšně nazván "Save Scummers Delight", slibuje redukci délky nahrávání na konzolích i PC. Naši inženýři přepracovali způsob, jakým hra pracuje s načítáním jednotlivých úrovní, v důsledku těchto zásahů došlo ke zkrácení načítacích časů až o 60 % na PC a 25 % na konzolích, " uvádí tým na Steam stránce hry. 

Abychom si nastalé změny lépě představili, ilustrují je autoři na příkladu, kdy blíže nespecifikovaná PC sestava, doznala po aplikaci patche zkrácení načítání z 38 na 13 sekund. Jak je však u podobných situací zřejmé, rozdíly u PC verze budou výrazně svázány s technickými možnostmi vašeho hardwaru.

Odpověď na dlouhé načítací časy by měla na všechny podporované platformy dorazit už počátkem příštího týdne. Jak tomu je u podobných aktualizací již zvykem, hra rovněž dozná změn, jako je zlepšení stability a optimalizace, opravy hlášených bugů nebo drobných zásahů do hratelnosti. Chcete-li se však o putování po mrazivých pláních Wasteland 3 dozvědět více, rozhodně doporučujeme nad rámec čtení tohoto textu též strávit pár příjemných chvil s naší recenzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama