Spencer nevylučuje vydání Halo na části
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer nevylučuje vydání Halo na části

Spencer nevylučuje vydání Halo na části

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 10. 2020 14:15 1
Reklama

Projekt Halo Infinite, dlouho očekávaný konec nové trilogie populární sci-fi střílečky, se stále točí v problémech. Původně launchový titul nové generace konzolí, který měl vyjít už za pár týdnů, byl odložen na příští rok a zdá se, že ani Microsoft si stále není ničím jistý. Hlava značky Phil Spencer dokonce naznačil, že by mohlo dojít k oddělení vydání jednotlivých částí hry.

V rozhovoru pro web Kotaku (ve kterém mimojiné komentoval akvizici Bethesdy) připustil, že tým úplně neopouští dříve zapíranou myšlenku vydat singleplayer a multiplayer zvlášť, v případě, že jedna z částí hry bude hotová dříve.

„Takové rozhodnutí spočívá na Bonnie (Ross, současné šéfové značky Halo) a jejím týmu. Ale myslím si, že chceme, aby si hráči opravdu připadali, jak když hrají Halo. A myslím si že taková možnost může připadat v úvahu,“ poznamenal. Dále naznačil, že by takové kroky musely mít dopad na strukturu samotné hry i vyprávění příběhu. „Takže ano, myslím že je to něco nad čím bychom se zabývat mohli, ale chceme si být jisti, že to uděláme správně,“ dodává.

Jde samozřejmě o velmi abstraktní vyjádření, ze kterého lze vyčíst jen málo. Server GamesRadar ale připomíná, že se už v souvislosti s původně plánovaným vydáním objevily spekulace, které o rozdělení vydání mluvily, a studio 343 Industries je rázně odmítlo. Načež někteří členové Microsoftu přiznali, že byly spekulace pravdivé a šlo o jednu z variant. Zdá se tedy, že tým některé dřívější plány vrací na stůl.

Halo Infinite vychází příští rok na PC, Xbox One a Xbox Series. Už déle víme, že multiplayerová složka hry bude free-to-play a vzhledem k současné politice Microsoftu je také samozřejmý příchod do služby Xbox Game Pass v den vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama