WD: Legion poběží na next-genu ve 30 FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WD: Legion poběží na next-genu ve 30 FPS

WD: Legion poběží na next-genu ve 30 FPS

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 10. 2020 10:55 7
Reklama

Watch Dogs: Legion koncem měsíce zamíří na PC, Xbox One a PlayStation 4, o pár týdnů později se objeví také na konzolích Xbox Series a PlayStation 5. Přichází tedy otázka, jak autoři dokážou vytěžit výkon next-gen hardwaru.

Na Redditu na ni zareagoval jeden z producentů Ubisoftu - Lathieeshe Thillainathan. „Ray-tracing, 4K, 30 FPS na PS5 a Xbox Series X,“ odpověděl ve stručnosti. Zatím není úplně jasné, zda hra nabídne „performance“ režim, v němž by došlo k navýšení na 60 FPS. Rozlišení a framerate v případě Xbox Series S producent nespecifikoval. Zde se ale dá očekávat 1080p, maximálně 1440p při 30 snímcích za sekundu.

Co se PC verze týče, zde Ubisoft potvrdil, že maximální možná hodnota FPS nebude limitována. Je však potřeba počítat s vyššími hardwarovými nároky, obzvlášť v případě zapnutého ray-tracingu. Na ultra detaily ve 4K rozlišení je potřeba vlastnit grafickou kartu GeForce RTX 3080.

Watch Dogs: Legion vyjde 29. 10. na platformách PC, Xbox One a PlayStation 4, později také na Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama