Video ukazuje bojový systém AC Valhalla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje bojový systém AC Valhalla

Video ukazuje bojový systém AC Valhalla

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 10. 2020 10:30
Reklama

O blížícím se pokračování série Assassin’s Creed už toho Ubisoft prozradil poměrně dost. Valhalla ale nabídne tolik obsahu, že se zřejmě až do vydání budou objevovat další a další podstatné detaily. Poslední video z produkce IGN se zaměřuje především na souboje.

Redaktora během hraní doplnil komentářem Marc-Antoine Pietri, který měl během vývoje na starost design systémů. V záběrech jsou názorně demonstrovány různé herní styly, ať už jde o práci se štítem a blokování útoků, nebo více agresivní způsob boje, kdy hrdina drží dvě zbraně. Každá ruka provádí trochu jiné útoky, záleží tedy i na tom, zda Eivor drží konkrétní zbraň v levé, nebo v pravé. Zbraně lze navíc kdykoliv rychle prohodit.

Dále jsou ukázány pokročilejší techniky, například omráčení nepřátel, využívání jejich slabin, práce s adrenalinem a další. Ve druhé polovině pak dojde na návštěvu osady Ravensthorpe, kde Eivor zkontroluje výbavu dalších vikingů, vylepší zbraně, upraví si vous a nechá si udělat novou kérku.

Assassin’s Creed Valhalla vyjde 10. listopadu na platformách PC, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series. Později zamíří také na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama