Oznámeno datum vydání Dirt 5 na PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno datum vydání Dirt 5 na PS5

Oznámeno datum vydání Dirt 5 na PS5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 10. 2020 09:14
Reklama

V listopadu přifrčí pátý díl závodní série Dirt. Datum příjezdu na ohlášené platformy je už nějaký čas známo, stále jsme ale čekali na potvrzení data vydání na konzoli PlayStation 5. Dnes už máme jasno. Codemasters na Twitteru oznámili, že zde bude Dirt 5 k dispozici od 12. listopadu.

Nedávné testy v režii Digital Foundry poukázaly na možnost zajezdit si v neuvěřitelných 120 FPS. Dle příspěvku je tento režim připraven i pro konzoli z dílny Sony. Samozřejmostí je využití haptické odezvy ovladače DualSense, vývojáři se zaměřili i na adaptivní triggery.

Neméně důležitá je informace ohledně bezplatného upgradu pro PlayStation 5. Na něj mají nárok všichni hráči, kteří si zakoupí verzi pro PlayStation 4. Je ale potřeba počítat s tím, že se nepřesouvá postup hrou. Hráče obou generací vývojáři zároveň spojí v cross-gen multiplayeru.

Pojďme si to tedy shrnout. Dirt 5 vyjde 6. listopadu na Xboxu One, PlayStationu 4 a na PC. Na konzolích Xbox Series se objeví 10. listopadu, o dva dny později pak zamíří i na PlayStation 5. V přípravě je také verze pro službu Stadia. Ta ale bude k dispozici až během příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama