Trailer nastiňuje příběh Fenyx Rising
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer nastiňuje příběh Fenyx Rising

Trailer nastiňuje příběh Fenyx Rising

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 10. 2020 08:00
Reklama

Ubisoft se pomalu chystá na silný závěr letošního roku. V ohni má hned několik želízek, krom Assassin’s Creed Valhalla a Watch Dogs: Legion bychom rozhodně neměli opomíjet ani Immortals Fenyx Rising, novou značku, o níž už bylo leccos prozrazeno.

Ani nadále však Ubisoft s informacemi nešetří. Tentokrát se k nám dostal příběhový trailer, v němž zjistíme trochu více o cestě hlavní hrdinky. Detaily jsou prezentovány odlehčenou formou, v ukázce se totiž hned na začátku Prometheus dohaduje s Diem, kdo z nich vlastně příběh vypráví.

Zmíněn je samozřejmě Typhon, ničitel bohů, který byl osvobozen a nyní se snaží uvrhnout svět v chaos. Bohové spoléhají na Fenyx. Když se jí podaří vrátit jim ztracenou sílu, pak společně možná budou mít šanci Typhona porazit.

Výchozí postava je sice slečna, autoři nicméně připravili možnost uzpůsobit si hrdinu k obrazu svému. Jak dokládá další video, hráč si může vytvořit třeba drsného Krata. Tím se titul výrazně přiblíží k trochu jiné značce, Kratos ale tentokrát bude stát na straně bohů, což je celkem zásadní rozdíl.

Immortals Fenyx Rising vyjde 3. prosince na platformách Xbox Series Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama