Hororové freewarovky na halloweenský večer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hororové freewarovky na halloweenský večer

Hororové freewarovky na halloweenský večer

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

31. 10. 2020 15:10
Reklama

Halloween se s postupnou amerikanizací stal svátkem významným i u nás. Ne tedy v tom smyslu, že bychom v převlecích vyráželi žebrat u sousedů o sladkosti, a těm méně štědrým zabalili dům do toaletního papíru, ale spousta z nás se pravidelně účastní nějakých těch „děsivých“ večírků či párty.

Tomu samozřejmě s pandemií odzvonilo, pokud tedy hodláte předvečer svátku Všech svatých strávit naštvaným civěním do zdi, server Indiexpo si pro vás nachystal výběr tří hororových jednohubek, které mají potenciál takový plán nabourat. A to nejlepší? Všechny jsou k dispozici zdarma!

Prvním tipem je nezávislá a kouzelně stylizovaná point & click adventura Almost My Floor, v jejíž první kapitole se ujmete fanouška hororů Alexe, který velmi rychle zjistí, jaké to je, žít svůj vlastní horor. Pokud se vám hra zalíbí, jistě budete napjatě očekávat plnou verzi, vycházející již tento únor.

U druhého titulu se přepneme do trochu jiné dimenze, a to konkrétně do 3D výtvoru italského mistra Creepy Pasta her, Ivana Zanottiho. Od jeho známého, a u youtuberů velmi oblíbeného hororu IMSCARED, sice uběhly již skoro čtyři roky, ale tvůrce i v novince Creta dokazuje, že recept na hnědnutí kalhot hráčů rozhodně nezapomněl.

Z naprosto odlišného soudku pak přichází Evolution - Versicorae Domlion, neobvyklý hybrid devadesátkového RPG a vizuální novely. V demoverzi můžete záhadu města Gris řešit již nyní, pokud se vám pak koncepce zalíbí, nezapomeňte italské tvůrce podpořit v právě finišující Kickstarter kampani.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama