WoW: Shadowlands se prodejně velice daří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW: Shadowlands se prodejně velice daří

WoW: Shadowlands se prodejně velice daří

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

1. 11. 2020 10:35 1
Reklama

Nacházející expanze nesmrtelného světa World of Warcraft s podtitulem Shadowlands nabírá s oznámením nového data vydání na úspěchu. Podle nejnovějšího vyjádření CEO Activision-Blizzard Roberta Bobbyho Koticka se Shadowlands v předprodeji stal dosud nejúspěšnější expanzí.

Při posledním jednání s investory Kotick prohlásil: Od loňského vydání [World of Warcraft] Classic jsme zaznamenali bezprecedentní navýšení zájmu, projevující se ve zdvojnásobení dosavadní základny předplatitelů. Předprodejní čísla připravovaného rozšíření Shadowlands jsou v této fázi produkce vyšší než během kteréhokoli dosud vydaného rozšíření."

Kotick následně upřesnil, že zájem o značku v současné chvíli přesahuje milníky stanovené expanzemi během posledních 10 let. Tuto skutečnost později zdůraznil i prohlášením, že World of Warcraft je jednou z mála značek, která v čistých ziscích ročně generuje více než 1 miliardu amerických dolarů. Jako další příklady uvedl Call of Duty nebo Candy Crash. Vzhledem k této informaci lze tedy očekávat, že s přibližujícím se datem uvedení Shadowlands, jež připadá na 24. listopadu, zájem o značku pouze poroste.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama