Videa ukazují rané fáze vývoje Fallen Order
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Videa ukazují rané fáze vývoje Fallen Order

Videa ukazují rané fáze vývoje Fallen Order

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 11. 2020 09:56
Reklama

Už je to rok, co vyšlo Star Wars Jedi: Fallen Order. Nové značce od studia Respawn Entertainment se velmi daří. V květnu letošního roku překonala hranici 10 milionů hráčů, pár dní nazpět vyšlo najevo, že ve Spojených státech jde o druhou nejlépe prodávanou hru za posledních 12 měsíců, překonalo ji pouze Call of Duty: Modern Warfare. Vývojáři se tedy mohou radovat.

Oslavy pojali poměrně netradičně. Twitter zaplavily příspěvky, v nichž se autoři pochlubili ranými návrhy, které jsou od finální verze na hony vzdálené. Třeba Jeff Magers působící na pozici vedoucího level designéra nasdílel hned sedm ukázek. Ty jsou naštěstí k dispozici také v jednom celku ve videu na YouTube.

Vidět je například původní nástřel planety Bogano (7:20). Na začátku totiž šlo o placku, do níž následně autoři vyřezali prohlubně. Velmi vtipné jsou dočasné modely zdejších potvor (4:38). Mistr Yoda se sice ve hře neobjevil, autoři s ním ale při vývoji pracovali. Posloužil totiž jako placeholder, než byla vytvořena sekvence, v níž měl Cal Kestis překonat tíživý zážitek z minulosti (8:47).

Vzhledem k velkému úspěchu nové IP by se dalo očekávat, že Respawn Entertainment ve spolupráci s EA vytvoří pokračování. Oficiálně však nic potvrzeno nebylo. Star Wars Jedi: Fallen Order je k dispozici na platformách PlayStation 4, Xbox One a na PC. Hra je momentálně dostupná také ve službách Xbox Game Pass a EA Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama