Autoři prozradili herní dobu hororu Medium
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři prozradili herní dobu hororu Medium

Autoři prozradili herní dobu hororu Medium

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 11. 2020 11:26
Reklama

O hororu The Medium jsme naposledy psali v souvislosti s jeho okladem, pro nějž se autoři rozhodli z důvodu posunutí data vydání RPG Cyberpunk 2077. S ním totiž Bloober Team o pozornost hráčů bojovat nechce. Autoři tedy vybrali nový termín, hra by měla vyjít koncem ledna. Vývojáři nyní prozradili další detaily.

Na rozhovor pro magazín Gaming Bolt kývnul producent Jacek Zieba. Jedna z otázek mířila na herní dobu. Zieba naznačil, že The Medium zabere osm až deset hodin, což je na horor zřejmě ideální délka. Producent se zmínil také o mechanismu duální reality, kdy se hráč v jeden moment pohybuje ve dvou různýc dimenzích. „Duální realita ve hře není k dispozici pořád, hráči se v ní budou pohybovat zhruba ve 33 % hry. Zbytek se odehrává pouze v jedné realitě, ať už jde o skutečný svět, nebo spirituální dimenzi.“

Zieba prohlásil, že by chtěli mechanismem neustále překvapovat. Záleží podle něj ale také na samotných hráčích, ja ho dokážou využít k postupu hrou. Jedním dechem ale dodal, že k přepínání bude docházet na konkrétních místech, hráči tedy nebudou mít možnost přejít do opačné dimenze kdykoliv se jim zachce.

Autoři si od mechanismu hodně slibují, i proto stojí v základu celé hratelnosti. Podle všeho nebude nouze o napínavé momenty. Zieba připomněl, že v jednom ze světů sice může být postava v relativním bezpečí, ve druhém ale může naopak bojovat o život.

The Medium vychází 28. ledna na konzolích Xbox Series, verze pro PlayStation 5 zatím v plánu není. Hned od prvního dne bude k dispozici v programu Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama