Dead Cells brzy rozšíří DLC Fatal Falls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Cells brzy rozšíří DLC Fatal Falls

Dead Cells brzy rozšíří DLC Fatal Falls

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 12. 2020 12:53
Reklama

Autoři Dead Cells se loni v květnu radovali z důležitého milníku, podařilo se jim totiž dosáhnout dvou milionů prodaných kusů. Fantastická jízda nicméně pokračovala, studio Motion Twin si připsalo dalších 1,5 milionu navíc. Při této příležitosti představilo nové DLC.

Placený přídavek se nazývá Fatal Falls. Novinka přinese dva nové biomy - The Fractured Shrines a The Undying Shores. Do hry také nakráčí čerstvý boss. Lokace se pečlivě provážou s původním světem, připraveny budou i nové zbraně a další drobnosti. Rozšíření přichází po přídavku The Bad Seed, který vyšel začátkem letošního roku.

Autorům se vydávání nového obsahu evidentně vyplácí. To však neznamená, že nepřemýšlí nad regulérním pokračováním. Druhý díl by se měl vyznačovat velkým důrazem na multiplayer, na stole je také možnost kooperace. Úspěch hry byl pro studio naprosto klíčový. Hlavní designér Sébastien Bénard se nechal slyšet, že pokud by nová značka v prodejích pohořela, možná by došlo k uzavření studia. To se naštěstí nestalo.

DLC Fatal Falls vyjde v prvním kvartálu příštího roku, na konkrétní datum vydání si ale ještě budeme muset počkat. Přídavek se bude prodávat za pět dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama