Hivebusters rozšíří Gears 5 už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hivebusters rozšíří Gears 5 už příští týden

Hivebusters rozšíří Gears 5 už příští týden

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 12. 2020 10:54 1
Reklama

Studio The Coalition dodalo Gears 5 už v září loňského roku. Poslední díl dnes již kultovní série se i letos dočkal důležité podpory, autoři přidali například vylepšení pro konzole Xbox Series. Tím to ale nekončí. Původní hru brzy rozšíří příběhové DLC.

Rozšíření vypráví o skupině představené v multiplayerovém režimu Escape. Lahni, Keegan a Mac se vydávají na sebevražednou misi v rámci programu Hivebusters, jejímž cílem je likvidace hnízd Swarmu na ostrovech Galangi, kde úřaduje dosud neviděný predátor.

Tříčlenný tým Scorpio natahuje příběh o další tři až čtyři hodiny. Samozřejmostí je kooperační režim, do něhož se mohou zapojit až tři hráči, a to lokálně díky split-screenu, nebo přes internet. DLC bylo navrženo speciálně pro konzole Xbox Series, kde se pyšní hezčími texturami a nasvětlením, zkrátka nepřijdou ale ani hráči na Xbox One.

Rozšíření Hivebusters vyjde 18. prosince na Xbox Series, Xbox One a na PC. K dispozici bude také v rámci předplatného Game Pass Ultimate. Pokud jste ještě pátý díl nehráli, bude vás zajímat Gears 5: Game of the Year Edition, k níž je DLC přibaleno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama