Nástupce Super Meat Boye vyjde tento měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nástupce Super Meat Boye vyjde tento měsíc

Nástupce Super Meat Boye vyjde tento měsíc

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 12. 2020 08:45
Reklama

Vyhlížený pokračovatel úspěšného projektu studia Team Meat se dočkává data vydání. Super Meat Boy Forever poctí svou přítomností hráče už na sklonku letošního prosince, a to přesně den před Štědrým dnem.

Nástupce ikonické indie plošinovky z roku 2010, jež se svého oznámení dočkala už před více než 5 lety slibuje náhodně generované úrovně včetně nahodilého vyobrazení skrytých lokalit. Mimo navýšení znovuhratelnosti vzroste však i obtížnost soubojů s bossy. Ty by podle slov vývojářů měly být ještě opulentnější a ztřeštěnější než dříve.

Ve svém nenadálém dobrodružství se Meat Boy a jeho věrná družka Bandage Girl vydají na záchranu své unesené dcery Nugget. Doprovodem při jejich záchranné operaci jim mimo svérázného humoru autorů bude i hudební podkres skupiny Ridiculon  autorů soundtracku The Binding Of Isaac: Rebirth/Afterbirth nebo The End Is Nigh.

Jak již bylo řečeno, hra vychází už 23. prosince, a to konkrétně pro PC skrze Epic Game Store. Steam, Switch, PS4, Xbox One a mobilní zařízení se systémem Android i iOS na uveřejnění přesného data vydání stále čekají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama