Patch pro CP 2077 řeší stabilitu i glitche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro CP 2077 řeší stabilitu i glitche

Patch pro CP 2077 řeší stabilitu i glitche

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 12. 2020 07:15 10
Reklama

Vývojáři studia CD Projekt RED reagují na kritiku technického stavu Cyberpunku 2077 vydáním velkého opravného patche. Ten obecně cílí na navýšení stability a redukci celkového počtu vtipných i hru rozbíjejících chyb. Svého upravení se mimo jiné dočkal i herní prvek "braindance", který u epileptiků mohl skrze doprovodné záblesky vyvolat záchvat.

Problém epileptických záchvatů při braindance, jenž prvně hlásila redaktorka Game Informeru, doznal řešení ve formě snížení frekvence i intenzity světelných záblesků. Už záhy po oznámení navíc přibylo i explicitní textové varování, které případné uživatele varovalo ještě před zahájením samotné aktivity. Polské studio tak touto cestou naplňuje svůj předešlý slib ohledně rychlé záplaty tohoto vážného problému.

Co se zbylých oblastí týče, zde patch 1.04 cílí převážně na opravu chybných úkolů, omezení pádů hry na všech systémech a úpravu náhledové obrazovky při vyrábění zbraní. Veskrze všestranná aktualizace o bezmála 18 Gb dále adresuje i doskakování objektů, chybějící animace příběhových postav a zkrácení času při přepínání kamery z prvního do třetího pohledu v rámci řízení vozidel. Specificky základní PS4 a Xbox One se pak dočkávají zmírnění kritizovaného rozmazání obrazu a vylepšení kvality odlesků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama