SW: Squadrons přidává B-Wing do řad letounů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SW: Squadrons přidává B-Wing do řad letounů

SW: Squadrons přidává B-Wing do řad letounů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 12. 2020 07:00
Reklama

Poslední herní přírůstek di univerza Hvězdných válek vítá nové prostředky k létání. Update 4.0, jehož obsah můžete koneckonců otestovat už nyní, přináší do Star Wars: Squadrons dvojici ikonických letounů, a sice TIE Defender pro Imperium a B-Wing pro Republiku.

Jak již z popisu výše vyplývá, možnost usednout do kokpitu obou strojů má vzhledem k bezplatnosti aktualizace každý hráč. Ba co víc, spolu se zánovními letouny přichází do hry i sada kosmetických předmětů a pochopitelně i množství nových vylepšení obou letounů. Co se vlastních specifikací týče, zde se TIE Defender řadí do kategorie Fighter, zatímco B-Wing rozšiřuje řady kategorie Bomber.

Ruku v ruce s obsahovými novinkami se mění i věci technického ražení. Zmíněný update proto kupříkladu přidává podporu ovladače TrackIR pro PC nebo úpravu přetrvávajících technických chyb od VR až po ovládání.

Závěrem pouze dodejme, že do hry rovněž přibývá i neméně důležitá možnost Custom zápasů. Ta nabízí hráčům příležitost změřit své síly v jedné ze sedmi dostupných map v režimech Dogfight a Fleet Battles. K dispozici jsou na všech mapách rovněž i modifikátory herních prvků, jako je odolnost nebo poškození lodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama