Ukázka Elden Ringu nemusí být daleko
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Elden Ringu nemusí být daleko

Ukázka Elden Ringu nemusí být daleko

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 12. 2020 08:35
Reklama

Přestože každoroční udílení cen při akci Game Awards přináší i řadu zajímavostí a herních novinek, není výjimkou, že hráči naopak dostanou méně, než čekali. Tento rok se tak stalo u Elden Ringu, hře studia FromSoftware, na jejíž bližší představení čekáme už po dlouhé měsíce. Jak však naznačuje Jeff Grubb, toto zklamání by nemuselo trvat příliš dlouho.

Zástupce magazínu GamesBeat se v nejnovějším podcastu vyslovil, že vítěz letošní kategorie Nejočekávanější hra roku, bude podle jeho názoru a informací blíže představen v dohledné době.

Není žádným tajemstvím, že na hře [Elden Ringu] pracují... a ačkoli je pravda, že zde [Game Awards 2020] hru neukázali, myslím si, že tak mohli klidně učinit, pokud by sami chtěli. Na základě mých informací se hra nachází v prezentovatelném stavu. I přesto jim dejme ještě alespoň měsíc až dva," prohlásil Grubb na téma ukázky Elden Ringu. Následně navázal tvrzením, že nové informace by skutečně mohly dorazit už v dohledné době, načež specifikoval, že spíše než o dny a týdny, půjde o nižší jednotky měsíců.

Potenciální pravdivosti názoru Jeffa Grubba by mohlo nasvědčovat i nedávné tvrzení tváře Xboxu Phila Spencera, během kterého uvedl, že měl možnost hru extenzivně vyzkoušet i pozorovat. 

Očekávaný projekt od autorů Bloodborne, Sekira či série Dark Souls spatřil světlo světa poprvé na E3 2019. Od tohoto momentu se akční fantasy RPG s otevřeným světem a scénářem, na kterém mimo Mijazakiho spolupracuje i George R.R. Martin, úspěšně drželo v ústraní. Jeho případné představení by proto dozajista strhlo značnou pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama