Soviet Republic přidává leteckou dopravu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soviet Republic přidává leteckou dopravu

Soviet Republic přidává leteckou dopravu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 12. 2020 11:00
Reklama

Slovenský počin Workers & Resources: Soviet Republic udělal velkou radost nadšencům do tycoonů. Netradiční budovatelská strategie se na Steamu zatím nepřeklopila z předběžného přístupu, autoři i nadále pracují na důležitých updatech. Ten poslední přidává leteckou dopravu.

Hráči se však nemusí spoléhat na cizí stroje, sami si mohou letadla sestrojit. Stačí mít ty správné materiály, třeba hliník. Proces jeho výroby je až překvapivě komplexní, počítá se s extrakcí bauxitu a produkcí oxidu hlinitého. Teprve pak se může rozjet výrobní linka.

Letadla jsou samozřejmě klíčová pro rozvoj turismu, který patří mezi důležité zdroje příjmu. Pro hosty je možné postavit atrakce, případně celé zábavní parky, kde mohou utratit těžce vydřené peníze.

Update přináší také celou řadu úprav, změny se projevily například v editoru, vylepšeny byly i modely postav. Vývojáři zároveň zapracovali na zvucích, s jejich revizí jim pomohlo slovenské studio Grand Beats.

Autoři nyní nabízejí slevu 20 %, za Workers & Resources: Soviet Republic zaplatíte sympatických 18 eur, čímž samozřejmě přímo podpoříte vývoj hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama