Mod umožňuje pohled třetí osoby v CP2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod umožňuje pohled třetí osoby v CP2077

Mod umožňuje pohled třetí osoby v CP2077

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 1. 2021 11:23
Reklama

Velmi diskutované RPG Cyberpunk 2077 nabídlo svým hráčům pohled první osoby, krásy města Night City jste tak mohli objevovat pouze pomocí svých “vlastních”, notně vylepšených očních bulv. Jedinou možností jak ulice zkoumat jinou kamerou je jízda v autě. Tedy, dosud byla. Komunita totiž přišla s první, částečně funkční modifikací odemykající third-person hraní.

Stojí za ní Jelle Bakker a stáhnout ji můžete zde. Sluší se však dodat, že musíte překousnout několik kompromisů. K instalaci je zapotřebí další modifikace Cyber Engine Tweaks. Při změně kamery je také nutné ručně nahrát hlavu hrdiny skrze příkazovou konzoli, někteří hráči přitom zmiňují, že tento proces v aktuální verzi hry nefunguje. Zřejmě tak nezbývá nic jiného, než se procházet s bezhlavým V.

Samotné hraní je pak velmi omezené. Reálně se lze pouze procházet po městě vycházkovým tempem, jakékoliv jiné aktivity trpí obskurními animacemi, přizpůsobenými iluzi pohledu z očí.

Autoři dle svých slov na modifikaci dále pracují, je ale otázkou, jak moc jim engine hry dovolí některé problémy a nedostatky vyřešit. Lze předpokládat, že third-person zůstane jen zajímavou možností jak se projít po městě, ale na pohodlné hraní nikdy stačit nebude.

Mod umožňuje pohled třetí osoby v CP2077
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama