Agent 47 předvádí systém zkratek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agent 47 předvádí systém zkratek

Agent 47 předvádí systém zkratek

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 1. 2021 10:53
Reklama

Agent 47 koncem měsíce uzavře plánovanou trilogii, načež se na nějaký čas odebere na zasloužený odpočinek. Hra se v mnoha směrech podobá svým předchůdcům, trojka však přinese i několik novinek. Mezi ně patří i systém zkratek, který server Game Informer představil v separátním videu.

Zkratkou může být třeba zablokovaný žebřík. S páčidlem je možné odstranit zámek, čímž se žebřík zpřístupní i v rámci dalších průchodů. Je však potřeba počítat s tím, že lze zkratky otevřít pouze z jednoho směru.

Odbočky by dle autorů měly podnítit touhu prozkoumávat prostředí a opakovaně se vracet k daným kontraktům. Hráči si tímto způsobem otevírají nové možnosti v řešení vybrané zakázky, přičemž také logicky zkracují potřebný čas k dokončení konkrétní mise.

Game Informer před pár dny představil také prvních pět minut ze hry. Hitman se v misi On Top of the World vydává do Dubaje, kde se vetře na slavnostní otevření nejvyšší budovy na světě. Hra vychází 20. ledna na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC. Dostupná bude i ve službě Stadia.

Agent 47 předvádí systém zkratek
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama