Hitman 3 v traileru předvádí, co umí ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 3 v traileru předvádí, co umí ve VR

Hitman 3 v traileru předvádí, co umí ve VR

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 1. 2021 08:13
Reklama

Jednou ze zajímavých vlastností třetího Hitmana je také skutečnost, že mohou hráči vstoupit do hry skrze virtuální realitu. Pro PS VR připravili autoři nejen díl, který koncem měsíce trilogii uzavře, ale také oba díly předchozí. Právě na VR se zaměřuje poslední trailer.

S headsetem na hlavě bude možné navštívit všechny dobře známé lokace. Hráči se tedy mohou vrátit na módní přehlídku do Paříže, přečíst si noviny v Sapienze, smočit nohy na Maledivách a závěrem se zastavit třeba na ostrově Hokkaidó.

Trailer slibuje imerzivní zážitek, což podtrhuje už samotná změna perspektivy, je zkrátka nezvyklé vnímat hru z first-person pohledu. VR režim je atraktivní také díky sandboxové hratelnosti, kdy hráč v roli nájemného zabijáka může zakázky vyřídit hned několika způsoby.

Je sympatické, že se autoři neomezili pouze na několik misí. V této souvislosti můžeme vzpomenout například na No Man’s Sky, vývojáři z Hello Games totiž do virtuální reality taktéž překlopiili úplně celou hru. Hitman 3 vychází 20. ledna na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC.

Hitman 3 v traileru předvádí, co umí ve VR
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama