Druhý díl Lords of the Fallen bude temnější
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhý díl Lords of the Fallen bude temnější

Druhý díl Lords of the Fallen bude temnější

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 1. 2021 09:56 1
Reklama

Pokračování Lords of the Fallen bylo oznámeno už v roce 2014, takže je maličko zvláštní, že jsme se ani šest let poté nedočkali jeho vydání. Vydavatel CI Games musel řešit problematický vývoj, kvůli kterému došlo k obrovskému zpoždění. Nyní se zdá, že se s druhým dílem opět něco děje.

Společnost CI Games totiž představila nové logo. V příspěvku na Twitteru zároveň Lords of the Fallen 2 označila za největší projekt, na němž se pod křídly vydavatele momentálně pracuje. Pokračování by se nově mělo profilovat jako temné fantasy, které se oproti jedničce bude vyznačovat náročnějším soubojovým systémem.

Na vývoji se za těch pár let vystřídalo hned několik týmů. Původní autoři ze studia Deck13 začali ve spolupráci s Focus Home Interactive pracovat na značce The Surge, až v roce 2018 se projektu chopili vývojáři z Defiant Studios. S jejich prací ale vydavatel nebyl spokojen, po ostré výměně názorů s nimi nakonec ukončil spolupráci.

Nyní se o produkci starají Hexworks. Nově vzniklé studio čítá přibližně 25 zaměstnanců, což by mohlo něco vypovídat o velikosti druhého dílu. Lords of the Fallen 2 míří na konzole nové generace a na PC, zatím však není stanoven ani přibližný termín vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama