Medium předvádí, co umí hlavní hrdinka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Medium předvádí, co umí hlavní hrdinka

Medium předvádí, co umí hlavní hrdinka

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 1. 2021 09:34
Reklama

Médium se stalo názvem nového hororu od polského Bloober Teamu. Hlavní hrdinka Marianne totiž nese úděl prostředníka, umí se propojit s jiným světem a komunikovat s bytostmi, které zde uvízly. Poslední trailer se zaměřuje přesně na tyto schopnosti.

Marianne má skvěle vyvinuté smysly, což znamená, že si i v reálném světě všimne věcí, které by běžnému smrtelníkovi pravděpodobně unikly. Díky tomu vnímá, jak spirituální svět ovlivňuje ten náš. Intuice jí kupříkladu napoví, že se za skříní ukrývá důležitý předmět.

Krom toho cítí energii a emoce v konkrétních předmětech. Na takový objekt může nasměrovat pozornost a prožít události, jež jsou na věci navázány. Takto může získat cenné informace o daném místě.

Když se Marianne pohybuje ve spirituálním světě, může narazit na malé fragmenty duší zmrzlé v určitém momentu. Ten umí sama prožít, takže uslyší, co si postavy, jimž duše patřily, povídaly. I tyto situace mohou poskytnout cennou nápovědu.

V neposlední řadě umí komunikovat se ztracenou duší, která se ještě neodebrala na jiné místo, protože ji třeba trápí nedořešené problémy z našeho světa. Když Marianne pomůže uvízlé duši na její cestě, může zároveň odhalit její tajemství, což přispěje k pochopení toho, co se v hotelu vlastně stalo.

The Medium vyjde 28. ledna na konzolích Xbox Series a na PC. Hra bude od prvního dne dostupná v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama