Modifikace opravuje audio Cyberpunku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace opravuje audio Cyberpunku

Modifikace opravuje audio Cyberpunku

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 2. 2021 10:45 6
Reklama

Cyberpunk 2077 provázela (a bohužel i stále provází) řada nedodělků, jež brání plnému ponoření do příběhu a vychutnání si pobytu v Night City. Odhlédneme-li od mizejících NPC, nebo naopak náhlého zjevování aut a členů policejního sboru, můžeme uvést, že krajně nepříjemné bylo i snášení bugů audia, jmenovitě jeho nevyváženosti. Tento problém nyní částečně řeší nová modifikace.

Přibližně 11 GB souborů od modera s přezdívkou Floyd2099 upravuje systém zvuků tak, aby nadále nedocházelo k jejich vzájemnému překrývají a rušení. Nejlépe lze změnu demonstrovat na autorem prezentovaném případu nočního klubu. Za normálních podmínek, tedy vanilla verzi bez jakékoli modifikace, by vás krátce po vstupu přivítalo ohlušující dunění, jež by výrazně omezilo vaši schopnost naslouchat a porozumět přítomným dialogům. S touto situací pracuje popisovaná modifikace způsobem, že mění podobu ambientních zvuků, a to včetně hlasitosti i vzájemného poměru.

Celkový počet pozměněných souborů sahá k číslu 800, přičemž autor modifikace uvádí, že mu zásah do herních systémů zabral okolo jednoho měsíce. Jak však věcně poznamenávají redaktoři PC Gameru, modifikace nikterak neřeší situace, kdy okolní audio zcela chybí. Pro tyto případy budeme tím pádem i nadále muset na dílo dalšího zapáleného modera či přímo opravu od CD Projektu Red.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama