Výkon Switche na It Takes Two nestačí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výkon Switche na It Takes Two nestačí

Výkon Switche na It Takes Two nestačí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 2. 2021 10:50
Reklama

O velké blockbustery je letos zatím nouze, situaci tedy zachraňují menší tituly. Třeba zítra vychází Little Nightmares 2, koncem příštího měsíce zase It Takes Two, kooperativní hra, za níž stojí Josef Fares. Na ni by ale marně čekali majitelé konzole Nintendo Switch, kde bohužel nevyjde.

Magazín Gaming Bolt v této souvislosti Farese oslovil. Šéf Hazelight Studios vysvětlil, že měli k rozhodnutí nevydat hru na hybridní konzoli pádný důvod. Fares si totiž nebyl jistý, zda by zařízení bylo schopné hru utáhnout.

Dle jeho slov totiž autoři musí šetřit výkonem i v případě konzolí Xbox One a PlayStation 4. „Věřte mi, dá nám hodně práce, aby hra fungovala na staré generaci konzolí, protože se toho v ní děje opravdu hodně,“ vysvětlil. Zároveň připomněl, že musí počítat s tím, že se hra kvůli split screenu vykresluje dvakrát, což je pro hardware velká zátěž.

Ve studiu sice zprvu uvažovali o tom, že by se o port pokusili, nyní ale žádné takové plány nemají. Možná se situace změní s příchodem výkonnější verze Switche, o níž se v poslední době hodně mluví. It Takes Two vyjde 26. března na konzolích a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama